Nominera

Fyll i formuläret nedan för att nominera någon du tycker är värd att vinna pris på Blåljusgalan 2020. 

Du kan bara nominera 1 gång.

Thin White Line Priset

Ett pris till enskild person eller grupp inom den Prehospitala sjukvården som under 2019 utmärkt sig som kollega eller under enskild insats.

Thin Red Line Priset

Ett pris till enskild person eller grupp inom Räddningstjänsten som under 2019 utmärkt sig som kollega eller under enskild insats.

Thin Blue Line Priset

Ett pris till enskild person eller grupp inom Polismyndigheten som under 2019 utmärkt sig som kollega eller under enskild insats.

Thin Gold Line Priset

Ett pris till enskild person eller grupp inom SOS Alarm som under 2019 utmärkt sig som kollega eller under enskild insats.

Zonny Eldsjäl

Ett pris till enskild person eller organisation inom blåljusorganisationerna eller allmänhet som utmärkt sig för att ha skapat bättre förutsättningar för utsatta barn.

Blåljuspriset

Ett pris till specifik insats under samverkan mellan blåljusorganisationerna eller som enskild blåljusgrupp.
(Ambulanssjukvården, Polisen, Räddningstjänsten, SVLC, SOS Alarm, JRCC, Kustbevakningen, Tullen och Search and Rescue)

Guldbrandposten

Guldbrandposten är ett pris för att främja utveckling, nyskapande och det operativa arbetet i räddningstjänstssverige. Nominera till årets räddningstjänst som kommer delas ut på Cirkus i Stockholm den 17 maj 2020. Priset årets räddningstjänst värdesätter positiv utveckling inom följande områden; Arbetsmiljö, utveckling av nya metoder, operativ förmåga och jämställdhetsarbete.